Monday/ Thursday/Friday

8:25	Attendance and Morning Meeting
8:45	WIN Time (30 minutes)
9:15	Break time! (10 minutes)
9:25	Synchronous ELA (30 minutes)
9:55	Break time! (10 minutes)
10:05	Synchronous ELA/Writing (30 minutes)
10:35	Independent Asynchronous times (30 minutes)
11:20	Open hours/Tutoring time
11:45	Lunch/Recess
12:20	Attendance and afternoon meeting
12:30	Synchronous Math time (30 minutes)
1:00	Independent Asynchronous time (30 minutes)
1:35	Synchronous Science/S.S time (30 minutes
2:05	Independent Asynchronous time (30 minutes)
2:35	DISMISSAL

Tuesday

8:25	Attendance and Morning Meeting
8:45	WIN Time (30 minutes)
9:15	Break time! (10 minutes)
9:25	Synchronous ELA (30 minutes)
9:55	Break time! (10 minutes)
10:05	Synchronous ELA/Writing (30 minutes)
10:35	Independent Asynchronous times (30 minutes)
11:20	Open hours/Tutoring time
11:45	Lunch/Recess
12:20	Attendance and afternoon meeting
12:30	Synchronous Math time (30 minutes)
1:00	Independent Asynchronous time (30 minutes)
1:35	Students with Elective teachers (30 minutes)
2:05	Independent Asynchronous time (30 minutes)
2:35	DISMISSAL

Wednesday

8:25	Attendance and Morning Meeting
8:45	WIN Time (30 minutes)
9:15	Break time! (10 minutes)
9:25	Synchronous ELA (30 minutes)
9:55	Break time! (10 minutes)
10:05	Synchronous ELA/Writing (30 minutes)
10:35	Independent Asynchronous times (30 minutes)
11:20	Open hours/Tutoring time
11:45	Lunch/Recess
12:20	Attendance and afternoon meeting
12:30	Synchronous Math time (30 minutes)
1:00	Independent Asynchronous time (30 minutes)
1:35	DISMISSAL